ANNONS:

Så här gör jag med skorna!

Tack så mycket för era åsikter i detta inlägg. Nu ska jag berätta vad jag kom fram till, med er hjälp. 🙂

Jag älskar verkligen de här guldiga från Sam Edelman. Tycker att skomodellen är fantastiskt snygg och dessutom är de sjukt bekväma. Som någon skrev gillar jag att sömmen inte går enda ut i tån. Dock var de för stora, så jag var tvungen att gå ner minst en halv storlek. Guld sticker verkligen ut och är kul, men jag skulle faktiskt hellre vilja ha vita i den här modellen. I framtiden kan jag dock tänka mig denna modell i svart, guldigt och leopard.

Helvita testade jag från Vagabond, men jag tycker vita boots kan vara svårmatchade. Därför vill jag gärna ha någon svart resår. De från ATP Atelier är verkligen snygga, men lite för dyra.

Valet föll på dessa från Sam Edelman. De ersätter både de guldiga från Sam Edelman och de vita från Vagabond. Modellen är nästan likadan som de guldiga, fast denna modell har resår och klacken är något bredare.

 

Dessa ballerinaskor i leopard tyckte jag väldigt mycket om, men vill ha i en bredare modell. Jag har klickat hem de bredare för test.

 

Även om svarta stövlar inte sticker ut direkt, vet jag att jag kommer att använda dem massor, massor. Dessa från Vagabond behåller jag direkt!

 

Dessa vita boots från Vagabond skickas tillbaka. Kom på att jag inte vill ha helvita boots, sömmen fram är för tydlig och skaftet går för högt upp.

Det får bli en fortsättning av hur det går, när jag får hem de nya skorna. 🙂 Första slutsatsen är att de svarta stövlarna får stanna.

4 Comments

 1. karin
  22 September 2018 / 18:44

  Bra val !

 2. Jennie
  23 September 2018 / 21:35

  Hur är de svarta Vagabond stövlarna. Är det dragkedja hela vägen på insidan?

  • 24 September 2018 / 09:09

   De är lätta att dra på – min fot fastnar inte. 😉 Ingen dragkedja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.