ANNONS:

Recension av ballerinaskor i leopard från Dune London

Första recensionen ut idag är denna där jag testar ballerinaskor från Dune London. Dune London är ett ganska nytt märke för mig och jag gillar både bekvämligheten och skodesignen. Mina spetsiga lågskor med slingback och nitar kommer från Dune London, och de använde jag jättemycket i sommar som alternativ till pumps.

 

Trots att de “bara” kostar strax över 800 kr ser de mycket lyxiga ut i verkligheten. Kan faktiskt inte komma på någon detalj som ser fel ut. Yttermaterialet är av skinn och inner- samt yttersulan av syntet.

 

Storleksmässigt stämmer de inte alls. Jag gick upp till stl 39 och de känns som normala till något små 38:or. Detta är med normal bredd och då sitter de lite för tajt på min högra fot, där den är som bredast. Men jag såg att skorna säljs i ett bredare format HÄR.

Skulle vilja säga att de jag testar passar smala fötter bäst. Mina fötter är ett mellanting, men i detta fall tror jag att den bredare ballerinamodellen skulle passa bra.

 

Från sidan. Gillar verkligen leopardmönstret som har perfekt storlek och färg i mitt tycke. Sulan är dessutom skön att gå på.

 

Så här ser de ut i en outfit. Jättefina enligt mig, men håll koll på storleken och vidden!

Här kan du klicka hem dem med mer vidd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.