ANNONS:

Skorna jag ska recensera idag

Här är skorna som jag har hemma för utvärdering. Det finns ett par ballerinaskor, två boots och ett par stövlar. Jag kan förstås inte behålla alla, utan måste välja ett eller möjligtvis två par skor som får stanna. Jag tänkte att du skulle hjälpa mig på traven.

Jag kommer därför att lägga upp skorecensioner på löpande band idag. Hoppas du gillar skor?! 🙂

 

Jag har tidigare testat de här vita bootsen från Vagabond – läs recensionen här. Och så här ser de ut till svarta jeans och vit-t-shirt vilket var gårdagens outfit. Jag har dessa kläder på mig när jag testar de andra skorna också. Bootsen hade varit perfekta om de hade haft något lägre skaft (kapar inte benen på samma sätt då), annars har jag inget att klaga på.

OK, nu kör vi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.