ANNONS:

Recension av Minna stövlar från Vagabond

black leather minna boots

Detta är tredje varianten av skomodellen Minna som jag testar – se tidigare test HÄR och HÄR. Dessa stövlar kommer från Vagabond, är av mjukt läder och kostar 1700 kr. Klacken är taxklack och tån är spetsig. Produktbilden ovan är från Vagabond.

 

Jag är väldigt nyfiken på de här stövlarna och drar på mig dem direkt. Jättesköna och de känns något rymligare i storleken än bootsen och därmed ännu bekvämare. Har stl 39 på mig och det känns perfekt.

 

Skinnet är mjukt och följsamt, och klacken fungerar en hel dag.

 

Här testar jag dem till svarta jeans och vit t-shirt. Har svårt att se varför jag inte skulle behålla dem, men försöker ha is i magen och verkligen utvärdera de andra skorna innan jag slutgiltigt bestämmer mig. Lyckades roffa åt mig en rabattkod i sista minuten som gjorde att jag fick dem billigare, vilket också talar för.

De finns också HÄR i en brun mockavariant och en grå skinnvariant, och de ser jättefina ut, men jag vet att svart kommer att vara perfekt till det mesta i min garderob. Så om det blir några är det dessa svarta som gäller.

1 Comment

  1. Karin
    20 September 2018 / 17:50

    Stövlarna är snygga , behåll dom !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.