ANNONS:

Test av Minna boots från Vagabond

Igår hämtade jag ut ett paket från Nelly med ett par boots från Vagabond. Modellen heter Minna och de är av mocka, och de har lite lösare och längre skaft än de svarta och vita i skinn jag tipsade om tidigare här.

Priset ligger på 1299 kr och de finns att klicka hem HÄR.

 

Eftersom tån är spetsig vet jag att jag måste gå upp till stl 39, och när jag testade dem fann jag att de satt perfekt.

 

Klacken är låg vilket gör att de fungerar till vardags.

Det är dock två egenskaper de här bootsen har, som gör att jag trots allt väljer att returnera dem. Dels går skaftet upp en bit – de är som ett mellanting av ankelboots och stövlar. Detta gör att benen ser kortare ut. Dels är de av mocka och jag tänker att det nog räcker med ett par svarta mockaboots. Jag har ju redan ett par från Minnetonka som jag gärna använder.

Dock har jag inga stövlar i den här modellen, så jag returnerar dessa och klickar hem denna modell i stövelform istället:

black leather minna boots

De kommer att bli extra värmande när jag har klänningar och kjolar i höst och vinter, men fungerar givetvis över smala byxor också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.