ANNONS:

Recension av guldiga boots Kinzey från Sam Edelman

guldiga boots

Nu har vi kommit till de sista skorna jag ska recensera idag. De kommer från Sam Edelman och är kuligt guldiga. Modellen heter Kinzey, de är av mjukt skinn och de har lägre klack samt spetsig tå. De finns att klicka hem HÄR för ca 1200 kr.

 

De är precis lagom spetsiga och galet guldiga. Oj, vad guldigt! 🙂 Men det som ändå sticker ut mest är hur vansinnigt bekväma de är. De är som gjorda för att gå i.

 

Jag gick upp till storlek 39 och när jag testar dem visar det sig att de är mycket stora i storleken, så jag rekommenderar att du går ner en halv till en hel storlek.

 

Om de ska behållas måste jag gå ner i alla fall en halv storlek. Funderar också på om guld verkligen är rätt. De finns också i leopard, rosa och vitt.

Jag tycker att både komfort och kvalitet är mycket bra, och känslan är att man får mer än vad man betalar för. Detta är första skorna från Sam Edelman jag testar och jag kommer att hålla mer koll på märket framöver. Så här ska ett par skor kännas!

Här finns de att klicka hem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.