ANNONS:

Rensa garderoben

rensa garderoben

Det är verkligen dags för mig att rensa garderoben och snygga till den. Känner mig som personen på bilden. 😉 Funderar på att ta bort skohyllan och sätta in en stång till. Jag tror jag börjar med snabbträning och sedan dokumenterar jag här i bloggen hur min rensning går. Om det låter intressant?

Tips på tidigare inlägg i detta ämne:

  1. Rensa i garderoben
  2. Vad är en garderobskapsel?
  3. Guide: Är du varm eller kall i dina egna färger?
  4. Special: Ny minigarderob varje vecka är knepet

Tipsa gärna en vän med stökig garderob om detta inlägg. Kanske kan ni hjälpa varandra att rensa, så blir det roligare?

2 Comments

  1. 9 January 2018 / 09:34

    Att rensa och organisera i garderoben kan både spara energi och tid samt ge pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.