Dagens reafynd och så här fick jag extra rabatt hos Boozt

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

mer rabatt hos Boozt

Kolla in min grymma trio i fynd! 🙂 Sidenblusen från Mango reafyndade jag hos Boozt för ett tag sedan när det var 20% rabatt på den. De röda pumpsen från Lodi var till fullpris hos Zalando men betydligt mer prisvärda än de från Valentino.

Idag klickade jag hem den kritstrecksrandiga kjolen från Wood WoodBoozt avdelning Crazy Deals. Men det här inlägget är inte enbart till för att skryta om mina fantastiska fynd, tro det eller ej ;), utan jag tänkte också tipsa om hur du får extra rabatt utöver Crazy Deals-priserna.

Normalt sett kostar kjolen 1800 kr. Även om den säkert har jättefin kvalitet  och är välgjord tycker jag det är alldeles för mycket. Jag har därför väntat in en hyfsad rabatt. På Crazy Deals-avdelningen hos Boozt kostade den nu 1350 kr vilket är något bättre. Genom att betala med kort via PayPal fick jag ytterligare 200 kr i rabatt. Jag skrev också in rabattkoden PAYPAL17.

Så mitt tips är att betala via PayPal när du reafyndar framöver hos Boozt, så får du denna extra rabatt. Själv kunde jag äntligen klicka hem kjolen för 1150 kr vilket innebär en rabatt på 36%.

Spana in Crazy Deals här!