ANNONS:

Röd lack? Ja, tack!

Minns du att jag bloggade om dessa röda pumps med nitar från Lodi? De var slutsålda då, men jag gav Zalando min mail för att få uppdateringar om skorna. För några dagar sedan kom ett mail om att de fanns i lager igen och jag klickade snabbt hem dem. De finns här!

De påminner väldigt mycket om pumpsen med nitar från Valentino men priset är ett helt annat. Det är dock ingen dålig kvalitet.

 

Fint rödlackat skinn och guldiga nitar. Översta ankelremmen är brun, vilket den inte är på produktbilderna, men jag gillar det.

 

Perfekt, lagom spetsiga.

 

Hur snygga är de inte?

 

Lodi röda pumps

Klacken är ca 6,5 cm = lagom festklack.

 

Jag valde stl 39 vilket passar fint. Jag kanske skulle kunna ha 38,5 också men det är möjligt att de blivit för små då, så jag rekommenderar alla att gå upp en halv storlek i alla fall.

Jag tänker mig att de blir fina till en helsvart outfit. Snacka om att pigga upp. 🙂 Jag är väldigt förtjust också i att matcha dessa röda pumps med beige och vitt. Klistrar in denna outfit jag gjorde för ett tag sedan:

Pumpsen är från Valentino [HÄR], sidenblusen från Samsoe & Samsoe [HÄR] och stickade kjolen från Vila [HÄR].

Här finns mina pumps att klicka hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.