ANNONS:

Bara 3 veckor kvar och två läsarinlägg om dålig kundtjänst och ekollon

Jag är i valet och kvalet om jag ska börja med julpyntet redan denna helg (läs: ikväll). Jag tror det får bli så faktiskt. Några adventsstakar och i färgerna vitt och guld. Det röda kan jag ta in senare.

Jag hoppas min nya sittpuff kommer snart. Hittade en jättesnygg hos Jotex av alla ställen. Rätt dyr så jag väntade med att klicka hem den tills jag hittade en bra rabattkod. Hoppas den är lika fin i verkligheten. Ska visa den sen när den kommer.

Nu till läsarfrågorna/läsarinläggen!

Läsare nr 1

Elisabeth skrev så här: Hej, blev så glad för ditt tips om Nellys väskrea i helgen som var. Glad i hågen klickade jag hem en väska från Coach, betalade med bankkort och fick bekräftelse på order, väntat med spänning på paketet i 2 dagar , men idag fick jag istället ett mail från Nelly att de annullerat min beställning. Ingen kompensation gavs heller, vilket jag tycker de kunde kostat på sig. Så besviken jag är, har någon mer råkat ut för samma sak?

Tycker att lite goodwill inte hade skadat.

Mitt svar: Nej, vad tråkigt! ;( Ok om man får veta det efter 5 min men efter ett par dagar tror man ju verkligen att det man beställt ska komma. Du borde fått någon viss rabatt inför nästa köp kan jag tycka. Har du frågat om det?

Elisabeth: Ja, det gjorde jag men nej det blev inget, så där blev de av med en framtida kund.

Mitt svar: Jag kan verkligen förstå att det kan bli fel ibland i lagret, men tycker det är urdåligt att efter så pass lång tid inte få något plåster på såren. Typ 100 kr i rabatt vid nästa köp eller liknande.

 


Foto: Från förra julen.

Läsare nr 2

Hamnade på din blogg av en slump och såg ett inlägg om ekollon&svenskt tenn vaser 🙂 

Du skrev såhär “Igår plockade jag ekollon utanför E-commerce Park i Helsingborg. Blev löjligt glad när jag hittade dem sådär perfekt gyllenbruna på marken”. Min fråga är- var ligger den parken? 

Vill nämligen också plantera i min vas från svenskt tenn 🙂 

Mitt svar: E-commerce Park är en e-handelspark i Helsingborg och förra året låg den jättenära ett stort ekträd (har flyttat nu). Det är alltså ingen sådan park, utan en park för e-handlare. 😉 Mitt tips är att spana in i ditt närområde efter ekträd och kolla där. Kan fortfarande finnas ekollon kvar även om oktober månad ska vara den bästa tiden. Måste själv fixa fler då jag lyckades torka ut de som hade grott. Så lätt att glömma…

Lycka till! De små träden blir så fina! 🙂

2 Comments

  1. Ella
    12 November 2017 / 11:35

    Jag slutade handla från Nelly av just den anledningen. Jag hade reafyndat 5 plagg åt min man, en vecka senare får jag veta att plaggen är slut i lager?! WTF! Så otroligt dåligt bemötande av deras kundtjänst när jag bad om kompensation. Det var dessutom till hans födelsedag så fick snabbt ge mig ut på stand nyförlöst för att iaf hinna köpa nått litet åt honom medan jag beställde resten från en annan webbshop. Kommer aldrig mer handla på Nelly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.