Recension: Naturvit sidenblus från Mango

  

I helgen klickade jag hem den här naturvita sidenblusen från Mango när Boozt hade 20% rabatt på allt. Ordniarie pris är 499 kr vilket inte är illa alls för en blus i ren siden. Det var en chansning att beställa den eftersom jag inte var säker på storleken samt att jag misstänkte att ärmarna kunde vara för långa. Och slinkiga blusar brukar vara svåra att rulla upp i ärmarna.

Testade den snabbt igår under tiden jag lagade middagen. Jag valde stl M vilket känns perfekt. Trodde att Mango bara hade små storlekar men upplever att blusen är helt normal i storleken. Kragen är liten och fin och ärmsluten är förstärkta vilket gör att de får stadga och inte ramlar över händerna. Ärmlängden fungerar därför ypperligt även på mig som brukar få dras med att ärmarna blir för långa.

Dessutom känns den jätteskön att bära. Eftersom den är så tunn och fin i tyget kräver den passande underkläder. När jag använder den kommer jag därför att ha ett vitt linne under, men en hudfärgad bh hade också blivit fint.

Ser fram emot att använda blusen mycket snart! 🙂 Ska försöka få till snygga bilder då med rätt underkläder.

Här kan du klicka hem blusen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.