ANNONS:

Beige vinterjacka

beige vinterjacka

En beige eller ljus vinterjacka är inte så dumt faktiskt. Som jag skrivit tidigare har jag redan en brunolivgrön vinterjacka från Barbour. Testade den leopardmönstrade fuskpälsjackan från Baum und Pferdgarten, men den satt inte så bra vilket jag också misstänkte, så den ska returneras. I helgen beställde jag den svarta teddyjackan från Stand. Den borde dyka upp under morgondagen.

Nu funderar jag på att komplettera med en varm, beige vinterjacka så täcker jag in olika jackmodeller och färger. Kan också tänka mig en fuskpäls i leopard som alternativ.

Har spanat in följande vinterjackor:

  1. Dunjacka från Tommy Hilfiger [KÖP HÄR]
    Enkel och fin i modellen men jag undrar om den är varmt eller kallt beige i verkligheten. En nackdel är att den är av dun. En fördel är att förmodligen är mycket varm. Den finns förutom i beige i flera olika färger; röd, svart, ljusrosa, ljusblå och mörkblå.
  2. Leopardmönstrad fuskpälsjacka, Michael Michel Kors [KÖP HÄR]
    Ser fin ut i modellen men jag funderar på hur varm den egentligen är. Dunjackan från Tommy Hilfiger borde vara mycket varmare.
  3. Off-white fuskpälsjacka, Selected Femme [KÖP HÄR]
    Ser väldigt fin ut. Samma tanke här – hur varm är den egentligen? Dessutom har jag redan en fuskpälsjacka från Zara i den här modellen så därför går den bort direkt för min del. Eftersom min fuskpälsjacka från Zara bara knäpps på ett ställe är den väldigt öppen och mer som en höstjacka än vinterjacka.

Inköpsställen: Länkarna ovan leder till Zalando, Best of Brands och Nelly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.