ANNONS:

Stand jacka Lila – teddyjackan jag ska testa

stand lila

Jag är otroligt nyfiken på märket Stand som designar fuskpälsar. Allt ser snyggt och trendigt ut och jag misstänker att fuskpälsarna är av hög kvalitet. Jackan ingår i Boozt kampanj där rabattkoden COLD20 ger 20% rabatt på ytterplagg. Denna kampanj gäller också Stands alla ytterplagg. Jag bestämde mig för att testa denna svarta jacka i teddy, modellen heter Lila. Ser otroligt fin och mysig ut, så det får bli ett test även om den är svart. Den är inte blankt svart i alla fall. 😉 Jag är ganska självsäker på att den ska passa och kommer att bli otroligt besviken om den inte gör det.

Jackan säljs också hos Wakakuu (här) men det här Boozt (här) som ger rabatten. Den vänstra bilden är från Boozt och den högra från Wakakuu.

2 Comments

  1. Anna
    18 September 2017 / 10:12

    snygg! Beställde också en😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.