ANNONS:

Öppnade Lookfantastic Beautybox och hittade två favoriter

Jag håller på att skriva ett unboxing-inlägg för Hittabox Magazine.

 

Lookfantastic fyller 3 år och firar därför med en särskild boxutgåva – The Birthday edit. Just därför det medföljer en klubba också. 🙂

 

Två tidigare favoriter är Decleor Hydra Floral Gel-Cream och Eve Lom Cleanser. Härligt att få in dem i badrumsskåpet igen. Jag ser också fram att testa de andra produkterna, till exempel Illamasqua Mini Contouring Gel Sculpt. Jag ska testa att lägga lite under kinderna. Tydligen ska den vara bra att använda lager på lager.

 

Ser också fram emot att testa dessa ögonskuggor från Hikari. Gillar att kvartetten innehåller både matta och glimrande skuggor. Hikari har jag aldrig testat tidigare vad jag kan minnas. Spännande! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.