ANNONS:

Den perfekta morgonen

Barnen slår upp sina pigga ögon och säger god morgon. De skuttar upp ur sängen och äter med god aptit. Sedan tar de på sig och undrar om det är dags att åka snart. Nej, jag skojar! Så ser verkligen inte morgnarna ut. 😉 Men man kan ju alltid önska. 🙂 Idag var det inget flow alls med att av barnen trots samma rutiner på morgonen, så misstänker jag att de precis hann till skolan. Funderar på om vi får gå upp ännu tidigare.

Tar igen mig med tända ljus, goda havrepannkakor och rykande hett kaffe samt trevliga tidningar och annat som ska läsas igenom innan arbetsdagen startar.

Hur var din morgon idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.