ANNONS:

Recension: Leopardjackan från Baum und Pferdgarten

Första vinterjackan jag testar är fuskpälsen i leopardmönster från Baum und Pfredgarten som jag klickade hem här. Det är den som också finns som kappa. Jag insåg dock ganska fort att att en lång fuskpälskappa skulle bli för mycket för min längd.

Jag tog jackan i stl 38 och den är rymlig i storleken. Jag skulle utan tvekan kunnat ha stl 36 också, alltså gått ner en storlek, men det är inte dumt att kunna ha varm tröja under den här typen av jacka, tänker jag. På bilderna nedan har jag en stor collage-tröja på mig.

Bilderna ovan är tagna ute idag, och bilderna nedan är från igår med ett barns hjälp. Vilket fint väder det blev i Skåne idag. 🙂

 

Tänkte att ni skulle slippa min förkylda, trötta och bleka nuna, så den redigerades bort. 😉

 

Så här ser den ut på närmare håll. Kragen går att ha knäppt eller nervikt. Hela jackan knäpps med tre hakar.

Jackan är jättefin och av mycket bra kvalitet. Jag tycker att det är en lättare vinterjacka, dock går det att ha en tunnare jacka under de dagar det är mycket kallt och blåsigt. Och ärmarna var inte så långa som jag fasade för.

Anledningen till att jag inte behåller den är att jag inte gör den rättvisa. Jag tycker också att kragen är för stor när jackan inte är knäppt. Jag måste också passa mig för jackor som förstorar. Misstänkte att det skulle kunna bli så här, men är jätteglad att jag testade. Nu behöver jag inte fundera om den skulle passa mig eller ej. Jag letar vidare efter den perfekta vinterjackan. Frågan är vilken jag ska beställa hem och testa nu. Förslag? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.