Vinn tandblekning från Smilfink!

vinntandblekning

Vill du ha vitare tänder? Här kommer en tävling för dig! I samarbete med min egen webshop Smilfink som säljer tandblekning från olika märken startar jag en tävling där du kan vinna ett presentkort på 300 kr.

Tävlingsuppgift: Svara på frågan Har du blekt tänderna förut och i så fall med vad? och motivera varför just du ska vinna. Vinnaren utses redan måndag kväll. Lycka till! 🙂

OBS! Tandblekning bör ej användas om det var mer än sex månader du sist du var hos tandläkaren, ej heller om du är gravid eller ammar eftersom det inte finns tillräckliga studier gjorda på gravida kvinnor eller amning.

20 Comments

 1. Josefin
  22 June 2014 / 15:23

  Ja, en gång. Med Brilliant Smile. Det blev inte någon större förbättring, tyvärr.

  Jag vill vinna blekningspennan, dvs. din favorit. Har en tand i underkäken (som inte sitter jämt med övriga) som behöver punktinsatser.

 2. Jessica F
  22 June 2014 / 17:03

  Nej, som mest har jag använt tandkrämer för vitare tänder men de har aldrig gjort någon skillnad.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag har letat efter olika tandblekningar men aldrig hittat någon som jag litar på. Smilfink verkar ha bra och säkra produkter som jag skulle vilja testa, helst blekningspennan.

 3. Åsa V
  22 June 2014 / 18:06

  Jag har provat på att bleka tänderna för ett par år sedan, minns inte vilket märke jag använde. Tyckte det funkade rätt så bra, lite pyssel med att forma skenan efter tänderna bara 🙂 Har även provat på flera tandkrämer som ska ge vitare tänder, men där tycker jag mig inte sett något större resultat.
  Skulle vara riktigt intressant att prova på tandblekningspennan.

 4. Emma L
  22 June 2014 / 19:20

  Jag har provat Eugenia tandpulver, tyckte att det funkade ok men skulle vara kul att testa riktig tandblekning. Jag behöver en sommaruppfräschning av mina tänder, kaffedrickandet sätter sina spår och det skulle vara en härlig känsla att ha ett vitare smajl 🙂

 5. Linnea
  22 June 2014 / 21:46

  Jag har aldrig testat tandblekning. Det skulle vara spännande att prova på det eftersom jag är en beautynörd som testar många andra beautyprodukter.

 6. 23 June 2014 / 08:19

  Jag har inte blekt tänderna någon gång. Men skulle gärna vilja göra det, har bara inte kommit mig för att göra det. Så nu håller jag tummarna att jag vinner. Tycker det är så fint med ett vitt leende. Kram Annika

 7. Emma
  23 June 2014 / 12:42

  Jag blekte tänderna hos min tandläkare för 11 år sedan, då fick jag skenor och gel som jag använde hemma. Resultatet blev jättebra. Jag har även köpt gel på nätet efteråt men har svårt att ha skenorna i munnen eftersom jag klöks och mår illa. Mina tänder är stort behov av blekning igen och det gör att jag inte längre vågar använda läppstift i starka, piffiga färger. Om jag vann så skulle jag testa smidiga blekningsstrips!

 8. Therese
  23 June 2014 / 13:37

  Jag har aldrig testat att bleka tänderna innan. Jag har tandläkarskräck så jag sätter mig inte gärna i deras stolar i onödan och jag har hört så mycket dåligt om hemmablekning jag har inte vågat testa än. Nu verkar det ju som att hemmablekning blivit väldigt mycket bättre så det kanske är dags att ge det en chans 🙂

  Jag hade väldigt vita tänder när jag var yngre men nyligen insåg jag att dom fått någon tråkig halvdassig färg. Det känns inte alls kul att le längre och det känns ju lite extra trist nu när det är sommar och man borde ha tusen anledningar till att göra det.

  Så nu håller jag tummarna för att jag får chansen att piffa till mitt sommarleende så jag kan stråla lite extra i solen (som förhoppningsvis dyker upp igen snart)

 9. Irene Helmersson
  23 June 2014 / 17:52

  Nej, har aldrig provat att bleka tänderna annat än med tandkräm för vitare tänder.
  Kan knappast säga att mina tänder är fina och jag skulle verkligen behöva bleka dem.
  Vill så gärna få fina vita tänder! 🙂

 10. Camilla
  26 June 2014 / 13:06

  Ja, har provat Dentway startkit med gel och tandskenor. Produkten räckte ca 2 veckor och på den tiden kunde jag se en skillnad, men kanske inte så stor som jag förväntat mig. Därför vore det roligt att nu testa ett annat märke och kanske även en annan metod.

 11. 26 June 2014 / 19:00

  Hej!

  Vi har lagt till tävlingen på http://www.fashionforfree.se och vår facebooksida.

  För att tipsa om andras modetävlingar eller lägga upp framtida tävlingar så kan du genom sidan kontakta oss för att folk ska upptäcka din sida och tävling.

  • 27 June 2014 / 21:46

   Tack för tipset! Tävlingen är avslutad, men jag får fixa en ny. 🙂

 12. Tova
  26 June 2014 / 20:06

  Har bara använt verkningslösa tandkrämstyper,eftersom jag ären notorisk snusare hindrar det fulgula mig från att vara mitt snyggaste jag.
  blek mig vacker =)

 13. Camilla
  27 June 2014 / 14:09

  Jag är med! Jag har aldrig blekt tänderna, men tycker att ett vitt leende är vackert. Jag borde vinna för att jag behöver få känna mig vacker just nu, med det vitaste vinnande leende man kan ha. Men brist på tid och pengar som jag haft har inte hjälpt. Skulle bli så glad att vinna. Ger även ett rim:

  Gnistrande vitt,
  snyggt och chict,
  önskar jag kan vinna,
  av glädje jag då skulle svimma

 14. Malin Eriksson
  30 June 2014 / 11:08

  Jag har faktiskt (ok, det var desperat) provat att bleka tänderna med citron och bakpulver. Saaakta, så det sved i tandköttet och jag fick mig en tankeställare. Trodde man blev klok med åren… Då jag nu är 44 och har druckit kaffe och vin i över 20 av dessa år, behöver mina tänder en makeover. Vill gärna prova en “riktig” tandblekning 😉

 15. 30 June 2014 / 13:00

  Jag har aldrig blekt tänderna men skulle verkligen behöva det eftersom att jag har några tänder som sitter ojämnt somnser gulare ut än de andra sånser det jätte fult ut, har också hört att just smilfinks blekningar är bland de bästa så skulle jätte gärna vilja prova just det märket! :))

 16. Elisabeth Akestam
  30 June 2014 / 17:23

  Jag har blekt tänderna i en studio, dock inte själv hemma. Jag beordras att göra en omgång till men jag föredrar hellre att göra det hemma för både smärtans skull och för min ömma plånbok 😀

 17. Josefine
  30 June 2014 / 18:40

  Jag har aldrig blekt tänderna förut men har på senaste tiden blivit väldigt sugen på att testa.
  Är inte så nöjd med färgen jag har just nu på tänderna så hade varit jättekul att få pröva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.