ANNONS:

Bra shopping på Emporia!

vapiano
Foto: Risotto från Vapiano på Emporia. Gott gott gott!

Vilken bra shopping det blev på Emporia idag. Vi hittade nästan allt på listan och reafyndade kläder till sambon hos Lexington och MQ. Vi hade turen att komma innan det blev utplockat – jag antar att det blir det under kommande vecka.

Själv hittade jag kläder hos Zara och Vero Moda som jag ska visa er imorgon, men nu måste jag lägga mig så jag är pigg imorgon när mina twins ska till tandsköterskan för att visa upp tänderna. Ska bli spännande att se om de kommer att gapa på fint. 😉

God natt kära läsare!

1 Comment

  1. anna
    23 June 2014 / 06:04

    Får man se lite vad ni shoppade till mannen också? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.