Presentkort på tandblekning – vann du?

Tandblekning hos Smilfink

Tandblekningstävlingen är avgjord! Presentkortet från Smilfink tandblekning300 kr går till Åsa V som skriver så här:

Jag har provat på att bleka tänderna för ett par år sedan, minns inte vilket märke jag använde. Tyckte det funkade rätt så bra, lite pyssel med att forma skenan efter tänderna bara :) Har även provat på flera tandkrämer som ska ge vitare tänder, men där tycker jag mig inte sett något större resultat. Skulle vara riktigt intressant att prova på tandblekningspennan.

Grattis Åsa, jag mailar ditt presentkort! Jag är också förtjust i tandblekningspennan eftersom det är så enkelt att pensla på efter tandborstningen, och så är den bra att ta till när man vill punktbehandla.

Ni andra som deltagit i tävlingen kommer att få en grym rabattkod. 🙂

P.S. Jag söker bloggare som vill testa olika tandblekningsprodukter och anordna tävlingar. Om du vill vara med så skicka ett mail till info@smilfink.se med kort info om dig och din blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.