Personal shopper imorgon

herr
Herrmode är inte mitt stora intresse, men shopping är skoj och dölja/framhäva funkar ju likadant oavsett om det är tjej/dam eller kille/herr. Imorgon är jag personal shopper för sambon som behöver mycket nytt i garderoben. Jag tänkte att vi skulle satsa på sportigt och mixa upp det med bekväm elegans. Pikétröja snarare än skjorta alltså. Plaggen ska både går att klä upp och ner. Såg att MQ har mycket fint så det blir en titt där först. Sambon finner inget nöje alls i shopping men jag får väl heja på så gått jag kan. 😉

Shoppinglista: keps, jeans, chinos, pikétröjor, vårjacka, shorts och träningskläder.

Brukar ni shoppa åt era partners?

2 Comments

  1. 23 June 2014 / 13:13

    Just den pikén fick min sambo i bara-sådär-present av mig för ett tag sen! Supersnygg! Annars är han värdelös. Köper knappt nya skor när de har gått hål på insidan av hälen och ger skav… äh, de håller en säsong till… han är dock alltid propert klädd, men har väldigt få plagg. Skjortor är hans dagliga plagg och där har han iofs många, alla från Tailorstore, skräddarsydda, och alla i blå toner… jaja, fina är de iaf även om fantasin inte är så stor 😉 man kan inte få allt! ibland får han en present av mig med något, men skor är ju lite svårt att köpa även om det är det han skulle behöva mest…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.