Byt batteri på din iPhone!

Detta inlägg är i samarbete med PhoneHero.

När det kommer till datorer, plattor och mobiler – ja alla enheter – så vill jag gärna att allt bara ska flyta på utan något som helst strul. Visst är det tråkigt med strul? Om jag behöver få något åtgärdat, till exempel byte av ett batteri till iPhonen eller byte av en trasig display på plattan, vill jag på ett snabbt och smidigt sätt få fin, trygg och säker hjälp.

Byta batteri på din iPhone i Malmö och Stockholm

När det visar sig att jag behöver byta batteri iPhone x ska jag kolla upp PhoneHero som både finns i Malmö och Stockholm. Jag har närmast till Malmö så jag kommer att köra dit i första hand, men skulle jag befinna mig i Stockholm vet jag att servicen finns där också. 🙂 Det som lockar mig med PhoneHero är att de kan byta till äkta originalbatteri från Apple eftersom de har avtal med Apple. Sådant känns tryggt för mig. Ett sådant byte tar max 30 min. Om du hellre vill ha ett tredjepartsbatteri tar bytet max 15 min. Dessa tider gäller om du bokar tid, annars kan du även testa drop-in. Men då kan det kanske ta någon timme eller så. De byter och lagar medan du väntar.

Tips på rabattkod som ger 150 kr i rabatt

Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda er läsare en rabattkod som gäller i 30 dagar, närmare bestämt till den 29 augusti 2020. Om du anger min unika kod KATHE150 får du 150 kr i rabatt vid byte av ett batteri. Detta erbjudande gäller alla iPhone-modeller.

Lagar även mobiler

Hos PhoneHero kan du också laga iphone.

Fakta om batteriet på din iPhone

Visste du att ett batteri varar i ca 2 år? När batterihälsan är under 85% är det dags att byta batteri. Jag kan ovilligt erkänna att jag är jättedålig på det här med batteri. 😉 Jag laddar min mobil precis hela tiden och har många appar öppna. Jag är rena mardrömmen för att mobilbatteri. Haha!

8 Comments

 1. Anna
  31 August 2020 / 22:57

  Var har du tagit vägen? 😓

 2. Nettan
  23 September 2020 / 14:31

  hej

  hoppas att allt är bra. saknar dina inlägg.

 3. Anna
  3 October 2020 / 08:53

  Saknar dina inlägg Käthe! Hoppas du mår bra!

 4. 29 October 2020 / 16:27

  Jag har 10 iPhones och nackdelen är att batteriet tar slut snabbt. Jag frågade bara alla mina vänner men de kan inte gissa var de ska byta ut det gamla batteriet med det ursprungliga nya från Apple. Jag önskar att jag hade stött på den här artikeln medan rabatten fortfarande gällde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.