Det är höst och jag är här!

Innehåller annonslänkar.

Foto: Babor adventskalender som jag precis införskaffat. Hello glow i december, liksom. 😉 Mer om den på min sajt Hittakalender.se.

God eftermiddag! Det är inte klokt vad månaderna rullar på – är ju redan höst och kanske snart vinter. Det är ju katastrof att bli förkyld i dessa Corona-tider så jag kämpar emot så gott jag kan. Hur har ni klarat er?

Huset är sålt och det är trevligt att det blev budgivning. Kan varmt rekommendera att investera i styling om ni ska sälja hus. Däremot har vi inget nytt hus på gång. Det är få hus som säljs och budgivningarna är galna, men vi har fått nys om att ett hus ska komma ut på marknaden inom några veckor. Så jag har mentalt förberett mig för att det kommer att kosta. 😉 Håll gärna tummarna för att vi vinner budgivningen.

Det är väldigt liten plats för kläder här i lägenheten vilket innebär att det är svårt med outfits, men den närmaste veckan ska jag gå igenom det jag har och investera i höstnytt. Passar på att dela med mig av både det ena och det andra då.

Ha en fin söndagskväll! 🙂

10 Comments

 1. M
  12 November 2020 / 12:49

  Hur gick det med det nya huset? Blev priset helt uppåt väggarna?

 2. Anna
  12 January 2021 / 23:33

  Hej Käthe!
  Undrar bara var du tagit vägen? Jag följde dig varje dag och saknar din blogg. /Anna

 3. Cecilia
  9 February 2021 / 18:15

  Hittade precis din blogg- precis sån blogg som jag gillar så jag hoppas att du fortsätter att skriva. Massa bra tips och inspiration. Kram

 4. anette eriksson
  28 May 2021 / 10:12

  hej

  saknar din blogg.

  mvh anette

 5. 22 July 2021 / 01:12

  Det är väldigt liten plats för kläder här i lägenheten vilket innebär att det är svårt med outfits, men den närmaste veckan ska jag gå igenom det jag har och investera i höstnytt. Passar på att dela med mig av både det ena och det andra då.

 6. Therese
  23 August 2021 / 10:25

  Hej Käthe!

  Jag följde dig slaviskt i flera år och plötsligt så bara försvann du. Vad hände? Saknar att läsa din blogg.

  Mvh Therese

 7. Anki
  21 November 2021 / 01:26

  Något svårt måste ha hänt. Tystnad under så lång tid, för oss i alla fall,
  men kanske inte för Käthe.

 8. Anki
  12 February 2022 / 16:03

  Är det inte dags att lägga ner denna blogg?
  Någon godkänner kommentarer, men här händer 0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.