Sälja för att få pengar klassresan?

Detta inlägg är i samarbete med Gogrilla.

Sälja och tjäna pengar till klassen

Min äldsta son är nu 16 år och jag har varit med om åtskilliga sätt för att tjäna pengar till klassen. Föräldrar som har bakat mängder med kakor som barnen sålt och som jag stilla undrat vem som ska äta all denna mängd, toapapper som vi föräldrar köpte i stora balar så det räckte i ett år 😉 och en massa andra halvt knepiga och roliga saker. Min erfarenhet är också att föräldrar brukar köpa ganska mycket av det som säljs för att hjälpa till. Jag har i alla fall haft en tendens att göra det…

Bästa produkten att sälja

Den allra bästa produkten var nog grillsåser och liknande produkter som såldes av barnen en vår och som vi nyttjade hela våren och sommaren när vi grillade. Vi köpte dessutom extra av dessa såser och det blev en perfekt gåva att ge bort vid middagsbjudningar. 🙂 Och som en bonus tjänade barnen bra med pengar till klassen. Himla, himla trevligt!

Gogrilla såser

Jag såg att Gogrilla också har grillsåser som eleverna kan sälja för att tjäna pengar. Det finns också en specialkasse som heter grillkassen. I den finns förutom grillsåser även grillvajrar, senap, ketchup och en tillhörande tygkasse. Perfekt att ge bort. Och inför hösten/vintern finns ett trevligt taco-kit med såser, kryddmix och salsa. Perfekt till viken barnfamilj som helst under hela året – att ge bort eller låta dem köpa.

Extra bonus av att sälja

En väldigt positiv grej med att sälja till klassen är att barn lär sig att sälja och märker att de får in pengar. Jag är övertygad om att det är bra att sälja och jobba så tidigt som möjligt och att det helt enkelt är en bra grund inför kommande arbetsliv.

Vilken är din erfarenhet av klassförsäljning? Vilka produkter har du tyckt varit bäst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.