ANNONS:

Vårsoligt & sommarplaner

Det var inte lika varmt den här helgen som förra, men lite ljusglimtar har det allt blivit. Och så fasligt snabbt första arbetsdagen gick den här veckan.

Det är svårt att inte börja köpa in sommarblommor och annat trevligt till balkongen, men jag försöker hålla ut i minst två veckor till. Då ska balkongen få mer grönska och bli ommöblerad.

Min semester i sommar är klar och jag håller på att planera vad jag ska hitta på. Funderar på att dra med barnen på camping med stormkök och hela köret. Inte för att jag själv gillar att campa, men jag kan njuta innan av planeringen och lyckas lätt försköna detta leverne. 😉

Har du planerat in något denna speciella sommar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.