Omgång 3: jag snabbtestar 6 vinterjackor!

Detta hade jag hoppats skulle bli mitt sista test av vinterjackor för den här omgången, men jag undrar det. 😉 Inte alls lätt att hitta vinterjackor som har bra passform och som är varma. Kan också nämna att jag tagit bilderna med min gamla (nuvarande) iPhone, men jag misstänker starkt att det blir klarare och bättre bilder så fort jag bytt mobil. 🙂 Tidigare test av vinterjackor: omgång 1 och omgång 2. Nu kör jag igång omgång 3!

Ovan är en kort ullkappa från Dagmar. Har varit sugen på den kappmodellen i flera år, så jag beställde hem den i denna gröngrå färg. Tyvärr får jag känslan av att vara inrullad i en mysig matta. 😉

 

Så läckert med guld, tänkte jag när jag beställde den. Den sitter hyfsat bra över axlarna men är extremt vid för övrigt. Önskar mig snarare en mer rak jacka, annars är det rätt läckert med det guldiga. Skickar tillbaka även denna. Den kommer från Calvin Klein.

 

Här har vi ännu en kort vinterjacka från Tommy Jeans. Sitter jättetajt och är kort. Snäv jacka är inte min typ av vinterjacka. Jag hade nog frusit. Jackan returneras.

 

Här är en olivgrönbrun jacka från Barbour. Säkert varm men skittrist passform. Den åker tillbaka illa kvickt.

 

Här är en längre grön dunjacka från Calvin Klein. Ganska OK färg, och trots att den är figursydd är den inte för tajt i midjan. Denna känns bäst av dessa 6 jackor, men jag funderar ändå på att skicka tillbaka den för att testa fler. Jag vill ha en rakare modell och den får gärna vara något kortare.

 

Här är en dunjacka snarlik den ovan. Den kommer från Tommy Jeans och är väldigt liten i storleken, särskilt i midjan. Här får jag inte plats med en kofta under. Denna åker tillbaka.

Hoppas att mitt lilla testa hjälper er som också är på jakt efter en ny vinterjacka. Om inte annat så vet ni att ibland är det inte så lätt att hitta rätt. Det gäller bara att fortsätta testa och inte ge sig. 🙂

1 Comment

  1. Lena
    5 November 2019 / 18:01

    Inte speciellt mkt miljötänk att beställa hem och returnera gång på gång.

    Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.