Nytt test av tre vinterjackor från Lauren Ralph Lauren och Barbour

Här är andra omgången av testet. Förra testet kan du kika på här. Jag fortsätter att testa vinterjackor som kostar under 3000 kr.

Ovan syns en grön vinterjacka från Lauren Ralph Lauren i stl 36/38. Den är fylld med dun och enligt läsaren Caroline går fodret sönder fort (enligt recensioner hon läst). Så detta tar jag med i bedömningen.

 

Så här ser den ut på. Fodret känns inte lika fylligt och varmt som de dunfyllda vinterjackorna från Barbour. Annars gillar jag modellen på jackan. Färgen känns lite för mörk för mig, men det vita teddyfodret lättar upp.

 

Här är vinterjackan från Barbour i stl 38. Den innehåller ingen dun, utan är vinterisolerad med syntetmaterial. Den känns otymplig och trist i passformen så den går bort direkt.

 

Här är en krämfärgad i likadan modell som den första gröna. Den är fodrad med dun och kommer alltså från Lauren Ralph Lauren. Den reades för omkring 2000 kr när jag klickade hem den hos Zalando HÄR.

 

Passar ju fint till min mössa från Ganni. Ett köp jag gjorde förra året.

 

  

Färgen är perfekt för mig – jag ser inte lika vinterblek ut som i de andra jackorna. Dessutom är jag sugen på en krämvit vinterjacka. Eftersom denna klickades hem på rean tänker jag att det finns möjlighet att kanske köpa två vinterjackor; denna krämvita och en grön. Ja, jag behåller den!

 

Jag har klickat hem dessa tre vinterjackor så det blir ännu ett test. 🙂 De kommer från Barbour, Tommy jeans och Calvin Klein.

4 Comments

 1. Caroline
  27 October 2019 / 17:57

  Du är jätte fin i den ljusa! Får hålla tummarna att fodret håller!

  • 27 October 2019 / 20:50

   Japp, jag hoppas den håller ett tag nu. 🙂

 2. Anna
  27 October 2019 / 20:35

  Den ljusa jackan var jättefin på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.