ANNONS:

Veckans enda outfit och ett fint erbjudande från Ellos

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Fredag!!! Och eftersom det är löning finns det många bra erbjudanden jag kan dela med mig av. Håll utkik här i bloggen!

En kollega till mig tog den här bilden tidigare i veckan, men jag blundade så trist att jag valde att klippa bort huvudet som på den gamla goda bloggtiden. 😉 Jag har på mig en grön t-shirt från Coster Copenhagen, ullkoftan från Dagmar, kjol från Zara och boots från Vagabond. Just nu är jag överförtjust i t-shirtar från Coster Copenhagen och koftan från Dagmar har jag till allt, allt, allt!

Tips! Just nu ger Ellos 20% rabatt med koden 405723 – aktivera erbjudandet här! Detta gäller också varumärken som till exempel Dagmar. Jag tipsar förstås om koftan Bea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.