ANNONS:

Perfekt pyjamas

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Klockan är halv nio på kvällen och jag tänker bland annat se ett halvt avsnitt av serien The Crown innan jag lägger mig. Det hade inte varit helt fel att krypa in i den HÄR pyjamasen från Ellos. Priset är bara 149 kr och den ser helt perfekt skön ut att sova och kvällsmysa i. 🙂

De tre nya jackorna har kommit så jag ska ta foto och visa upp så snart jag kan. Tack för tipset angående dunfodret i jackorna från Lauren Ralph Luren. Jag ska uppmärksamma detta vid testet.

I nästa vecka, höstlovsveckan, ska jag ta ut mina två första semesterdagar sedan jag började jobba på labb igen. Lyxigt med endast tre arbetsdagar i nästa vecka. Jag tänker ställa till med en traditionell halloween-fest i slutet av veckan – det är så långt jag har hunnit planera.

2 Comments

  1. Caroline
    24 October 2019 / 21:46

    Vilken energi du har! Trots mycket jobb och familj, så hinner du med allt extra, en eloge till dig!

    • 27 October 2019 / 20:51

      Tack! Tycker alla andra hinner en massa. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.