Journalisten

Den mest intressanta tidningen här hemma är Journalisten som ges ut till medlemmar av Journalistförbundet. Så mycket intressant att läsa och vilken insyn man får i mediebranschen.

Jag har endast en inlämningsuppgift kvar på kursen Videoreporter. Ska försöka få till synk och redigering i nästa vecka. Inför hösten har jag strukturerat om en hel del, som ni kommer att märka då, och det innebär att jag kommer att ha mer tid över för en hobby. Tänkte att mer skrivande hade varit skoj. Jag har bland annat sökt till distanskursen Journalistik, medier och kommunikation. Trots att jag har max antal meritpoäng är den jättesvår att komma in på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.