ANNONS:

I provrummet hos Gina Tricot

Innehåller annonslänkar för Gina Tricot.

Igår testade jag kläder i provrummet hos Gina Tricot. De har en mycket trevlig butik i Trelleborg där det är lätt att få en bra överblick.

 

Jag testade den här röda blusen. Fin framifrån men lite för bullig i draperingens centrum sett från sidan. Det beror nog på att jag inte är så lång vilket gör att draperingen hamnar för långt ner. Jag testar stl M och jag tycker den är normal i storleken. Den kostar 249 kr och finns att klicka hem HÄR. Finns flera färger att välja mellan.

På bilden syns också shortsen som finns i flera olika mönster och färgställningar. Jag köpte de på bilden. Jag har stl 36 på mig. Kostar 179 kr och finns att klicka hem HÄR.

 

Här testar jag även ett svart och något kortare, ribbat linne. Försök att tänka bort det lila linnet undertill. 😉 Fint och lätt att bära, men köpte det inte. Finns i flera färger, kostar 129 kr och finns att klicka hem HÄR.

 

Här är en playsuit. Fin men inte på mig. Jag ogillar verkligen denna envisa resår som finns i midjan på massor av plagg. Priset är 299 kr och den finns att klicka hem HÄR.

 

Och så var jag tvungen att testa cykelbyxor för gamla tiders skull. Stl S var slut men XS fungerade eftersom de är stretchiga. Köpte dessa också. Har inte bestämt än om de blir använda på gymmet (där de inte är tänkta att användas) eller om jag slår till och använder dem till vardags eller kanske till och med på fest.

Kostar bara 79 kr och finns i flera färger och mönster. Finns att klicka hem HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.