Frukostföreläsning och dagens outfit

Jag gick upp i ottan idag för att hinna till en frukostföreläsning på Scandic Triangeln som Snacka Snyggt och Dagens Industri höll i. Ytterst bra ordnat och frukostbuffén var över förväntan. Så trevligt att komma hungrig och hitta laxmackor, räkfyllda krustader och macarons.

 

Tog en snabb bild på första omgången, för ja, jag tog om flera gånger. 😉

 

Pontus F. Christoffersen från Snacka Snyggt höll en föreläsning i förhandlingsteknik. Ett mycket intressant ämne som jag nu fick bättre grepp om.

 

 

Jag hade först tänkt ta min blommiga klänning från Rodebjer, men jag insåg snabbt att den skulle bli för varm. Märkligt nog är denna svarta klänning från Iro väldigt sval. Smycken från Caronline Svedbom och ballerinaskor från Dune London.

När vi avrundade runt tio var jag fylld med ny kunskap, energi, kaffe och frukost. Perfekt början på dagen innan det var dags att bege sig till Trelleborg. Berättar mer om det i andra inlägg. Jag beställde nämligen glasögon och solglasögon och testade kläder på Gina Tricot.

Hoppas ni inte smälter bort i eftermiddag! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.