Allt om min glasögonjakt

I onsdags var jag på synundersökning hos Smarteyes i Trelleborg. Det visade sig att jag blivit mer närsynt, vilket jag misstänkte. Trodde inte man kunde bli mer närsynt i den här åldern. 😉 Trycket på ögat var bra och det var nu dags att välja bågar.

Nu kickade det riktigt svåra in – vilka bågar skulle jag välja? Jag prövade en massa olika bågar och tog sedan en behövlig lunchpaus. Därefter gick jag vidare till alla andra optikerbutiker i Trelleborg för att spana in precis alla bågar. Fick fin hjälp i alla butiker men kammade noll vad gäller bågarna.

 

Som jag skrev tidigare testade jag ett par gröna glasögonbågar från Smarteyes för två år sedan. De är slut i lagret och finns egentligen inte längre, men tack vare fin hjälp är nu de gröna till vänster på väg från Halmstad till min optiker i Trelleborg. 🙂 I nästa vecka beräknar jag kunna beställa mina drömmiga glasögon. Är så himla pepp på det! Kommer även att köpa ett par solglasögon, men den typen av bågar är betydligt lättare att välja, så det lär gå på 5 minuter.

Håll nu tummarna att denna solskenshistoria håller i sig. 🙂

1 Comment

  1. Nettan i sumpan
    17 June 2019 / 10:59

    passar dig jättebra , dom gröna där du har gul blus på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.