ANNONS:

Sommar

Idag är det ju lagom sommarvarmt, och jag känner faktiskt inte av åsktrycket lika mycket som tidigare i veckan. Barnen är lediga och slappar, och inleder sommarlovet med en veckas ledighet innan några dagar på fritids tar vid.

Själv försöker jag bocka av både det ena och det andra på min lista. Ska bland annat fixa godispåsarna till helgens kalas. Funderar över vad det finns för små kuliga lekgrejer att lägga i. Två intensiva men kul veckor kvar av hektiska juni, sedan lugnar det förmodligen ner sig.

Får se om jag gitter grilla ikväll eller inte. Annars får det bli imorgon. 😉

Önskar alla läsare en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.