ANNONS:

Synundersökning

Det är över tre år sedan jag skaffade mina nuvarande glasögon. Har trivts väldigt bra i mina leopardmönstrade plastbågar, men nu är jag sugen på något nytt. Dessutom har glasen blivit repiga och det kan hända att jag behöver starkare glas. Kan tänka mig något i stil med dessa gröna plastbågar jag testade hos Smarteyes för två år sedan. Just dessa finns sorgligt nog inte kvar, men jag hoppas hitta liknande.

Fick snabbt tid för synundersökning idag och skulle jag inte hitta bågar just idag har jag möjlighet att titta vidare i början av nästa vecka när jag ändå har ärenden i Malmö. Jag siktar på bågar hos Smarteyes och Synsam i första hand.

Håll tummarna för att jag hitta några fina redan idag! 🙂

3 Comments

  1. 12 June 2019 / 11:09

    Vilka snygga glasögon. Så fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.