ANNONS:

Hur gick det med glasögonen?

Hejsan! Vilken bloggpaus det blev. Igår kväll när jag tänkte blogga började det åska frenetiskt och sedan var jag tvungen att lägga mig för att hinna få åtminstone 6 h. I morse var det dags för tvillingarnas skolavslutning, och sedan har dagen gått i ett. Efter fika och middag hos mina föräldrar, ett grymt styrketräningspass med min bror i Vellinge och en härlig dusch sitter jag äntligen här framför min kära dator.

Jag tog jättemånga bilder igår när jag testade glasögon, så jag tänker redigera dessa under kvällen och morgondagen. Det var verkligen ett mentalt jobbigt pass att leta glasögon ;), men jag berättar mer om det och synundersökningen i ett annat, särskilt glasögoninlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.