ANNONS:

Söndag

Hade lite dåligt samvete för att jag inte hann blogga igår, men då satsade jag på hemsysslor som städning och matlagning. Visst låter det roligt? 😉 Jag tog också bort alla ytterplagg och skor som har med vinter att göra. Jag kanske tar itu med min garderob idag så det blir somrigare. 🙂

Det är över tjugo grader och soligt, men känner att jag får passa mig lite för värmen. Har blivit lömskt förkyld och vill inte att det ska bli värre. Det är en ganska lätt förkylning för tillfället så jag kan inte påstå att jag har så mycket obehag av den.

Egentligen tänkte jag gå på yoga ikväll men jag tror jag skippar det för att inte bli värre. Min stela bröstrygg känns inte alls nu sedan jag började yoga endast en gång per vecka och lägga in mer styrketräning igen. Så detta schema kommer jag att gå efter under hela sommaren.

Vad vill du att jag ska blogga om denna söndag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.