ANNONS:

Halloween 2018 – här finns dräkterna till både vuxna och barn

Detta inlägg är i samarbete med Partykungen.

Jag tycker det är superkul med Halloween! Jag gillar idén om att klä ut sig och få vara mer eller mindre läskig, gröpa ur pumpor och sätta ljus i dem, rosta pumpafrön så det blir salta snacks, dekorera med spindelnät och göra Halloween-mat. Det uppskattas dessutom av barnen. Jag tycker helt enkelt att Halloween är en trevlig händelse mitt i den mörka hösten så att det händer något kuligt mellan midsommar och jul.

Av någon outgrundlig anledning dras jag alltid till häxrollen, fråga mig inte varför ;), och på bilden ovan från 2016 har jag valt en superenkel outfit med svart klänning jag redan hade i garderoben, lite mörkare läppar målat med ögonpennan och en svart häxhatt från Partykungen. Vill man ha en färdig Halloweendräkt finns det också hos Partykungen.

 

partykungen halloween barn

Här är mina tvillingar som nu är 7 år gamla. På bilderna är de 5 respektive 6 år gamla. Partykungen har många fina och prisvärda Halloween-kläder för barn. Min dotter har varit häxa de senaste två åren. Jag vet inte om det är jag som kan ha påverkat, men vi får se om hon väljer en annan dräkt i år. Sonen har varit utklädd till ninja och liemannen. Undrar vad det kan tänkas bli i år. Det finns ju en hel del att välja mellan, och i år tänker jag vara ute i god tid så att vi kan välja och vraka mellan extra många olika Halloween-dräkter.

Själv väljer jag nog häxa igen trots allt! 🙂 Vad ska du klä ut dig till i år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.