Dressad som en stjärna

dressad star

Jag älskar den där lilla jackan av Chanel-typ! Har ju ett gäng jackor av den typen som jag köpt hos Zara och Morris Lady. Min dröm är att också klicka hem någon fin från Iro eller Missoni. Den på bilden kommer från Iro och ser perfekt ut i mina ögon. På närbilderna ser man att den har glittrande guldtrådar.

Med utgångspunkt från jackan satte jag ihop denna outfit. Komplettera med en svart, chic väska och ett par svarta jeans eller stretchiga skinnbyxor.

  1. Jacka, Iro
  2. Gräddvit sidenblus med volangärmar, Tory Burch
  3. Sneakers med ull, Golden Goose Deluxe Brand
  4. Ring med stjärna, Blue Billie

Inköpsställe: Wakakuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.