ANNONS:

Min beställning från Club XPRS

Detta inlägg är i samarbete med Club XPRS.

I förra veckan beställde jag ett par treggings och två par tröjor i merinoullsmix hos Club XPRS.

Byxorna kostar 129 kr och finns i fyra olika färger. Materialet är rejält så att de går att använda som byxor och inte enbart som leggings, och storleken är normal till något liten. Det beror på hur tight man vill att de ska sitta. Lägg märke till resåren i midjan som verkar figurformande.

Jag valde stl S och behåller dem, men skulle förmodligen kunna ha M också. Jag har normalt stl 36 nertill.

HÄR finns de att klicka hem!

 

Club XPRS har ett erbjudande på tröjorna i merinoullsmix med 50% merinoull. Just nu får du två för 300 kr. Merinoull kan ge en ganska halkig och kall känsla, men uppblandningen med akryl gör att det inte blir en lika halkig och kylig känsla.

Jag valde stl M som jag upplever är helt normal och luftig i storleken. Eftersom jag fick två tröjor för 300 kr jämfört med en för 199 kr, valde jag att beställa två. Tröjorna finns i olika modeller, också som cardigan, och jag valde de med lätt urringning. Polo är tyvärr inte min grej även om jag tycker det är jättesnyggt.

 

Här syns strukturen litet bättre. Kan också nämna att tröjorna har en slits i vardera sida – en detalj jag uppskattar.

 

Den svarta tröjan behåller jag och den beige returneras och byts ut till ett par byxor i merinoull. Färgen var nämligen lite för mörk och kall beige till mig. Nu är ju inte svart den bästa färgen för mig heller, men lite svart måste man ju ha. 😉

Med tröjor i den här prisklassen vågar jag använda dem hemma också. Annat är det med dyrare kashmirtröjor. Skönt att slippa att vara superrädd för att en maska ska gå av.

Tröjorna finns i flera olika färger HÄR.

 

Jag såg den här bilden hos Club XPRS och blev överförtjust. Byxorna är i merinoull och det är dessa jag byter till. Så fint med ett helt set i merinoullsmix.* Gillar stylingen med boots och uppsatt hår. Om du gillar polo är det skitsnyggt till.

HÄR finns byxorna för 199 kr.

*) Attans, jag läste fel. Just dessa byxor var inte i ull.

1 Comment

  1. Anki
    17 September 2018 / 17:12

    Har du länkat fel? Hittar inte byxor i merinoull?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.