ANNONS:

Förra veckans outfits

God morgon! Detta blir den fjärde veckan med de nya rutinerna. Ska bli spännande att se om vi sätter det. 😉 Hur är det för er – har ni kommit in i höstrutinerna?

Två outfits lyckades jag skrapa ihop från förra veckan. Jag ser direkt två nyheter jämfört med föregående veckor. Det ena är temat katt; t-shirt från H&M Studio och leopardleggings från Ragdoll LA, och det andra är fler bruna nyanser jämfört med de andra veckorna i svart och vitt.

 

Detta är jackan jag har på mig på första outfiten. Jag lyckades reafynda den med 50% rabatt och trodde att den var slutsåld, men nu ser jag att Johnells har fått in den HÄR.

Ska bli spännande att se vad jag hittar på den här veckan outfitmässigt, nu när garderoben är rensad och jag tydligt ser vad jag har. Tyvärr hörde jag att rester av en orkan medför sommarvärme, och imorgon blir det faktiskt 25°C. Har ju inga sommarkläder kvar i garderoben och har inte lust att ta upp dem igen. Får väl satsa på boots och klänning eller något i den stilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.