ANNONS:

Test av t-shirt och kostymbyxor från Dagmar

Förra testet, Dagmar-kjolen, blev inte så lyckat. Dagmar är trots allt ett av mina favoritmärken så jag testar glatt vidare tills jag hittar rätt igen. 🙂

Idag har jag testat de här kostymbyxorna från Dagmar som klickades hem HÄR. Modellen heter Nelly och priset ligger på 1695 kr. Materialet består av 67% viskos, 28% polyamid och 5% elastan. Elastan gör att kostymbyxorna blir skönt stretchiga. De har snygga pressveck och är kortare i modellen, vilket gör att de blir normallånga på mig som är omkring 164 cm. Midjan känns normal – inte för hög eller för låg.

Jag valde stl 36 och jag bedömer dem som normala. De är inte illtajta så du som har storlek 36/38 borde också kunna ha dem.

 

Jag har saknat ett par helsvarta kostymbyxor hur länge som helst, och är så glad att jag hittade dessa. Finns att klicka hem här!

 

Nästa test är en t-shirt från Dagmar med logga. Priset ligger på 695 kr och den finns i flera olika färger. Jag gillar den skarpt och tycker att ärmarna är väldigt fina, men tyvärr tycker jag den har för lite urringning för min bekväma smak.

Här finns den att klicka hem!

P.S. Byxorna återkommer jag till i ett annat inlägg.

P.S. 2 Ser jag inte ut lite som en SPA-terapeut i detta? Haha! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.