ANNONS:

Tips! Så hämtar du eller någon annan ut paket utan leg

postnords app smidigt hämta paket

Igår när jag skulle hämta ut paket, fick jag lära mig en ny smidig grej med PostNords app. Jag har appar från de olika fraktbolagen nerladdade på mobilen, men tycker att PostNord har kommit längst vad gäller funktion och smidighet.

Om jag har glömt mitt leg kan jag ändå hämta ut mitt paket genom att verifiera med BankID. Detta görs direkt i appen. Men smidigheten stannar inte här. Om till exempel sambon är och handlar på Ica, och jag får ett meddelande hemma om att ett paket finns att hämta ut, kan sambon hämta ut det trots att han inte har mitt leg med sig. Jag verifierar då med BankID och sedan delar jag detta digitala avi till sambon så att paketet kan hämtas ut.

Här kan du ladda ner appen.

Hur smidigt är inte detta? 🙂

P.S. Nästa steg är att kunna hämta ut alla paket, oavsett fraktbolag, genom drive-through. Synd att logistikbiten ligger så lååångt efter onlinedelen av e-handeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.