ANNONS:

Recension av Dagmar-kjol: Som att vara insvept i ullmatta

Då är det dags för en recension av kjolen Darda från Dagmar. Kan omedelbart tillägga att förväntningarna var höga och att Dagmar är ett av mina favoritmärken sedan många år tillbaka. Dessutom brukar jag passa bra i den här typen av kjolar.

 

Priset ligger på 1495 kr och materialet är av 50% ull, 40% akryl, 5% polyester och 5% övriga fibrer. Det är ett tjockt och rejält ulltyg som är mycket värmande. Kan tänka mig att det är en perfekt vinterkjol tillsammans med stövlar och kashmirstrumpbyxor.

 

Spana inte in min konstiga fläck på strumpbyxorna – de är slängda nu och jag har ett annat par på mig. 😉

Jag valde stl 38 på kjolen för att få den lite mer lös. Upplever att storleken är normal, men det beror förstås också på hur tajt man vill att den ska sitta. På just denna bild ser den väl inte helt tokig ut.

 

Tyvärr håller inte den upplevelsen i sig. Den känns totalt osmickrande och jag kunde lika gärna rullat in mig själv i en ullmatta. Så det blir ett tydligt nej för mig, den åker tillbaka.

Ska man lyckas bära upp en sådan här kjol är det nog bra att vara längre. Om du trots mitt misslyckade köp blir sugen på kjolen, finns den här. Den kan ju absolut bli fin på någon annan men jag tycker den är otroligt svår att bära upp. Är lite i chock faktiskt, för jag var så säker på den här kjolen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.