ANNONS:

Backkamera till bilen

Detta inlägg är i samarbete med Comp-lux.se.

backkamera

När vi flyttade in i huset för över femton år sedan bodde det en gammal dam mittemot oss med det fina namnet Linnea. Hon hade ingen bil. Därefter har det bott några barnfamiljer, och familjer med barn på landsorten behöver bil. Så är det bara. Det kan vara väldigt knepigt annars att fixa logistiken, särskilt när barnen blir lite äldre och får aktiviteter de ska skjutsas till. Storhandling är inte heller så kul att ta på bussen.

Dessutom har grannarnas barn vuxit upp, fått egna bilar och får besök med bil. Antalet parkerade bilar på gatan har ökat markant. Jag brukar parkera på tomten, och det är inte helt lätt att backa ut om det står en bil parkerad på motsatt sida. Det kan kännas krångligt och ganska riskfyllt. Jag vill verkligen inte köra in i någon annans bil. Jag kan ju inte heller hävda att någon inte får stå där, för det är ont om parkering.

Men nu tror jag att jag kan lösa problemet på ett smart sätt som uppskattas av alla. Jag kan snabbare backa ut och framför allt på ett säkrare sätt. Comp-lux.se säljer nämligen en backkamera för under 1000-lappen. I kitet ingår en backspegel med kamera som monteras med snäppfäste på befintlig backspegel. Du får också med en hålsåg för montering av själva kameran, och kamera givetvis.

Jag visste faktiskt inte tidigare att det gick att köpa backkamera löst till bilen, utan trodde det behövdes en helt ny bil. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.