ANNONS:

3 typer av ansiktsmasker för oren sommarhud och påsiga ögon

Jag vet inte om det bara är jag, men denna sommarhetta har tvingat mig till att använda fler rengörande och lugnande masker. Hettan kan göra en mer svullen runt ögonen och porerna kan täppas till lättare vilket ger finnar. Därför varvar jag lätta fuskmasker med rengörande samt ögonmasker.

Just nu ger Boozt 25% rabatt på ansiktsmasker:

  1. Fuktmask, Rodial
  2. Ögonmask som återfuktar, Rodial
  3. Ögonmask för fina linjer, Shiseido
  4. Rengörande mask med aktivt kol, MAC
  5. Rengörande mask som förhindrar finnar, Murad

Tips! Jag är inte sen med att lägga fuktmask över hela ansiktet och en rengörande mask på vissa partier som behöver en renande effekt. Då får jag precis den effekten jag vill ha. Påsar under ögonen hanterar du genom att växelvis ösa varmt och kallt vatten på ögonpartiet för att avsluta med en enkel och skonsam ögonmassage. Finliret får ögonmasken stå för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.