ANNONS:

Recension av lila leopardleggings från Ragdoll LA

De här tightsen från Ragdoll LA är ett impulsinköp. Impulsinköp kan vara vanskliga, men i det här fallet känner jag mig väldigt nöjd. 🙂

Jag valde stl S eftersom det är min vanliga storlek nertill och det visade sig vara ett förnuftigt val. Tyget är gudomligt mjukt och skönt, och jag ser två tydliga användningsområden – hemma att mysa i och som träningstights.

Eftersom tyget är så mjukt och lätt har de inga egenskaper som att de slimmar till benen eller så och priset är ganska högt. Men de andra positiva egenskaperna överväger och detta är mina nya favoritleggings. 🙂

De finns i “vanligt” leopardmönster också här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.