ANNONS:

Firat Sveriges nationaldag i Östra Grevie!

Idag har jag infört ett nytt firande denna nationaldag. Kul att hitta någon tradition att ta till varje år. Jag tog med ett av barnen och firade på min födelseort Östra Grevie som hade anordnat en mycket trevlig byvandring med fika efteråt.

 

Det var olika uppdrag som skulle göras, till exempel att ta ett visst antal bilder på flaggor, fotografera 6 myror och att besöka tre lekplatser och göra olika aktiviteter. Och tänka sig, mitt lag vann! 🙂 Vi klarade alla uppgifter och var dessutom snabbast. Detta får bli en ny tradition inkl. att vinna. 😉

Östra Grevie ligger mig fortfarande väldigt varmt om hjärtat och jag kan tänka mig att köpa hus där i framtiden. Tyvärr missade jag precis mitt “drömhus” med fantastiskt läge mitt i byn.

2 Comments

  1. 6 June 2018 / 23:14

    pssst
    Min svärfars hus är till salu 😉 Björkvägen 3. Kolla på Hemnet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.