ANNONS:

Som en minivecka och roliga saker som hänt/händer

Det är torsdag men det känns som måndag och minivecka. Riktigt härligt! Jag inledde dagen med min favoritfrukost på helgen; smoothie, kaffe, Bedens bröd och parmaskinka. Proteinpannkakor är inte fel heller, men nu på sommaren (ja, det är ju faktiskt sommar!) behövs också kallare alternativ. Jag funderar på att börja göra chiapudding igen. Smidigt med frukost som är klar när man vaknar.

Trots att det bara är fyra dagar kvar på den här veckan kommer den att bjuda på mycket intressanta saker. Idag blir det lunch med en otroligt duktig boxentreprenör som jag följt från starten. Jag är mäkta imponerad! Imorgon på självaste bästisdagen blir det besök av min bästis med grillning och nostalgiefterrätt. På lördag ska jag packa in presenter till tvillingarna som fyller 7 år på söndag. Jag njuter av att ha “stora” barn.

En annan kul sak är att jag blivit erbjuden en VD-tjänst för en nylanserad webbutik. Är dock osäker på om produkterna är min grej så jag måste fundera, men det givetvis är mycket smickrande. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.