En lyckad beställning från H&M

Jag gjorde en beställning från H&M för ett par dagar sedan. H&M har haft problem med sena leveranser ett tag nu, men denna beställning kom fram inom en vecka.

Vad tycks om dessa gula läckerbitar? Jag har egentligen de sandaler jag behöver men ville uppdatera sandalgarderoben med något gult och rosettigt. Tyckte att 199 kr kunde vara vettigt att lägga på dessa. På bilderna längre ner har jag dem på mig.

Jag tog stl 38 som passade precis. Brukar pendla mellan 38 och 39 i sandaler beroende på hur öppna de är.

 

Här är en asymmetrisk, svart volangtopp som känns mycket bättre än de jag visade upp igår. Den kostade 249 kr och jag tror den kommer att bli välanvänd i sommar.

 

 

Jag har stl M på mig och den känns lagom.

Ett hett tips till alla er med bredare axlar än höfter; välj en asymmetrisk skärning på överdelen för att dela av och balansera.

 

Det blev också ett ledigt, skönt linne med axelband som knyts till önskad längd. Perfekt riktigt varma sommardagar. Jag tog stl M men skulle lätt kunna ha stl S också – stort i storleken.

 

Och slutligen en gul klänning som jag tänker passar som hemmaklänning, att sova i eller att ha på stranden. Denna kostade bara 129 kr. Jag har stl S på mig så den är stor i storleken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.