Två superfina toppar som blev fel

För några dagar sedan beställde jag dessa två toppar från Vila hos Boozt. Igår hämtade jag ut dem och de är verkligen fina och har ett bra pris! Men! De passar inte mig vilket jag borde förstått. Jag borde valt en topp som är asymmetrisk och där ena axeln visas. Så dumt! 😉

 

Jag tog trots allt en snabb bild när jag hade den röda toppen på mig, för att visa att den är normal i storleken. Jag har stl M på mig. Den här toppen blir kanon på dig som vill bredda dina axlar eftersom den verkligen markerar den linjen.

Det blir en retur redan idag. Passar på att hämta ut ett intressant paket från H&M. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.